KIRJANIKUDKUNSTNIKUDTOIMETAJAD • TÕLKIJAD • KRIITIKUD • KEELED
PERIOODIKASARIANTOLOOGIADANTOLOOGIADAUTORIKOGUD
LAVASTAJADNÄITLEJAD • RIIGID



25.4.10

Teine päev HÕFF-il

Kui esimesel HÕFF-ipäeval filmid unarusse jäid, siis teisel sai kohe üsna usinasti kava kallale asutud.


Esimesena vaatasime n-ö lühisarja «Stingray Sam» (2009) – osaliselt kamraad Adi rõõmuks, osaliselt isiklikuks naudinguks.

Järgnes jaapanluse komplekt: «Junko's Shamisen» (2009) ja «Kyûketsu Shôjo tai Shôjo Furanken» (2009).

Siis sai toitumas käidud ning kui tagasi jõudsime, siis juba jooksis «Snarveien» (2009), ronisime küll saali, aga pimedas ei suutnud mingeid korralikke kohti leida ning veerand tunni järel läksime välja. Selle veerandtunniga sai selgeks, et tegu on mõnusa ja ilmselt ka hea filmiga... igatahes sai selgeks, et ma kavatsen selle filmi täies pikkuses ära vaadata.

Siis tuli otsa ühe prantslase pakett. Kuna prantsuse õuduse kõrgepingekõnts veel valusalt meeles on, siis läksin saali üsna vastumeelselt, aga «Morsure» (2007) ja «Mutants» (2009) olid selline korralik ja aus kraam.

Krafinna käis veel ja vaatas ka filmi «Black Devil Doll» (2007), aga ta tuli sealt üsna kähku ära ning midagi rääkimisväärset ta ka vist ei näinud. Olid veel ka mingid rauduksed, inimsajajalgsed ja serbia filmid, aga need jäid täitsa teadlikult vaatamata.

Üsna mitme filmi ees näidati ka HÕFF-i reklaamrulli ning see oli vägagi tahe tükk, aga vaadake parem ise...



Eks tervikuna vaadatud filmidest kirjutan edaspidi ja märksa kainemas olekus pikemalt. Ühte tahaks aga küll mainida: peaaegu kõik täispikad filmid oleks võinud lühemad olla.


Viited

2 comments:

Tarmo Õuemaa said...

Jätaks selle raamatubisnise, mis eile rääkisime, äkki ära? Paha on olla, ei taha inimesi näha ega raamatuid sorteerida :)

Ulmeguru said...

Meil oli autol paha olla ning bisnis jäi niiehknaa ära...

Hotelli ees jeebut käivitades selgus, et meie punane loom ei taha eriti tuure üles võtta... õnneks olid samas hotellis pärnakad, kel olid pagasis ka täkujuhtmed... saime jeebu käima ning leidsime, et targem on kohe kultuurikeskusesse sõita ning pärnakatel silm peal hoida, et kui nad lahkuma hakkavad, et siis veelkord neilt täkku võtta... nii läkski...

Kahjuks läks lahkumine seetõttu pisut kiireks ning ei saanud Sulle ka helistada, sest numbrit ma ei teadnud... seda vastust kirjutan juba saarel... aga tuleks ehk teinekord niisama mudapealinna... pole ju kaugel, sest isegi meie punane ökofriigi õudusunenägu käib ühe paagitäiega edasi-tagasi ära... :)