KIRJANIKUDKUNSTNIKUDTOIMETAJAD • TÕLKIJAD • KRIITIKUD • KEELED
PERIOODIKASARIANTOLOOGIADANTOLOOGIADAUTORIKOGUD
LAVASTAJADNÄITLEJAD • RIIGID



12.10.08

Иное - Интуиция (2007)

Mõnikord näeme midagi unes, unenägu jääb kripeldama ning kui miskit viltu veab, siis ütleme targalt, et teadsin ju, et nägin ju unes... Võibolla ongi unenägudel mingisugune varjatum mõte, aga kes oleks nii tark ja oskaks neidsamu unenäguseid pädevalt tõlgendada..?

Sisu:
Sergei Bahtin on suure firma marketingiosakonna mänedžer. Ühel ööl näeb ta miskit painajalikku und... noh, et on oma töökohal ja siis põgeneb ja ei pääse jne.

Hommikul ärgates on Sergei pisut ärevas meeleolus, aga ta naine väidab, et pole põhjust muretseda, et kas ta siis nägi halba und, kui nende auto ärandati...

Sergei on tööl parajalt pinges ja kogu aeg talle tundub, et nüüd kohe lähebki jamaks. Kutsutaksegi ülemuse jutule. Töökaaslane oli ka enne just rääkinud mingitest vallandamistest ning Sergei Bahtinil on asi selge... vallandavad! Ülemus teatab aga hoopis, et Sergei head tööd on märgatud ning Sergei saab ametikõrgendust ja kõvasti palka juurde.

Seosed:
«Интуиция» on osa telesarjast «Иное»... DVD-l oli see teine osa, mitmes aga teles..?

Hinnang:
Telenovellil «Интуиция» on väga rammus puänt ning ega kõik eelnev ka halb polnud... et võiks suisa nelja ära panna, aga see näitleja, kes mängis Sergei Bahtinit käis mulle aga ikka kõvasti närvidele. Ja ega ta naine mulle ka ei meeldinud... ärritas küll vähem, aga koos oma filmiabikaasaga mõjus väga väheveenvalt. Kuna kaks näitlejat kes, eraldi või koos, olid kogu aeg ekraanil ja käisid närvidele, siis üle kolme siit ei tule.

Lingid:

No comments: